Megelőző fogászat

A megelőzés a fogászat egyik sarokköve, amely nélkül meggyőződésünk szerint nem beszélhetünk korszerű fogászati kezelésekről. Rendelőnk munkájának középpontjában a fogak és az íny egészségének megőrzését szolgáló rendszeres megelőző higiéniai kezelések állnak. Figyelemmel kísérjük egészségi állapotát, és időben beazonosítjuk a fog- és ínyegészségére leselkedő veszélyeket. Tanácsokat adunk a megfelelő szájhigiénia megőrzése érdekében.

Többet szeretnék megtudni ...


Fogfehérítés

A BEYOND fogfehérítés a ma elérhető legkorszerűbb fogfehérítő technológia – a legbiztonságosabb és leghatékonyabb módja fogai fehérítésének. A BEYOND világszerte piacvezető a professzionális esztétikai fogászati termékek tervezése és gyártása terén, és elkötelezett a mellett, hogy a legbiztonságosabb és legkorszerűbb fogfehérítési eljárásokat fejlessze ki. Nyerje el legszebb és legragyogóbb mosolyát egyetlen fájdalommentes kezelés után, és Ön is látni fogja, hogy a BEYOND miért hozza lázba elégedett fogorvosok és páciensek ezreit világszerte.

Többet szeretnék megtudni ...


Kozmetikai fogászat

A mosolyával teszi az első benyomást másokra, ezért nagyon fontos, hogy fogai mindig szépek, fehérek és egészségesek legyenek. Van egy jó hírünk: a kozmetikai fogászat segíthet abban, hogy egészséges mosolyával mindenkit elvarázsoljon.

Többet szeretnék megtudni ...


Fogpótlás

A fogpótlás a fogászatnak az az ága, amely a műfogak tervezésével, gyártásával és beültetésével foglalkozik. Olyan fogpótlásokkal, mint például a részleges vagy teljes műfogsorok, hidak, koronák vagy implantátumok, a fogazat funkciója teljesen helyreállítható.

Többet szeretnék megtudni ...


Gyökérkezelés

Gyökérkezelésre akkor van szükség, amikor egy fogideg vagy a fogbél megfertőződik. Ilyen esetekben a páciens igen nagy fájdalmat érez, gyakori az arcduzzanat, és ha a gyulladás kezeletlenül marad, akár fogvesztés is bekövetkezhet. A gyökérkezelés során a fertőzött fogbelet eltávolítjuk, majd a megtisztított gyökércsatornákat tömőanyaggal betömjük. Ezután helyreállítjuk a fogkoronát tömés, inlay, onlay vagy korona alkalmazásával, attól függően, hogy mennyi ép rész maradt meg a fogkoronából.

Többet szeretnék megtudni ...

Több mint 1000 sikeres beavatkozás

FOGLALJON IDŐPONTOT

[]
1 Step 1
Név
Melyik nap ?
Hány órakor ?
Üzenet
0 /
Previous
Next